Carax tandem multitransporters

Geschikt voor grote voertuigen

Ideale oprijhoek
Aluminium laadvloer
100% houtvrij
Carax tandemCarax tandemCarax-2 multitransporterCarax tandemCarax 2 440

Aluminium laadvloer

De Carax beschikt over een aluminium laadvloer met veel grip die het maximale laadvermogen gemakkelijk aankan. Zowel aan de voor- als achterzijde is een rijplaatrail gemonteerd. Dit maakt doorrijden mogelijk en kan het trekkende voertuig ook geladen worden zonder loskoppelen.

Carax laadvloer aluminium

Ideale oprij hoek

Lange voertuigen kunnen probleemloos op- en afrijden omdat de laadvloer aan de achterkant afloopt. Zo ontstaat er een lage oprijhoek.

Stalen rijplaten

De Carax tandem is standaard uitgerust met stalen rijplaten van 2,5 meter die opgeborgen zijn in de cassette onder de laadvloer. De stalen rijplaten geven maximale grip tijden het op- en afrijden.

Verlichting

Alle Carax modellen zijn uitgevoerd met heldere zij- en contourverlichting (LED). Dit maakt de Carax optimaal zichtbaar in het verkeer.

Lange dissel

Alle Carax modellen zijn voorzien van een lange dissel uit kokerprofiel. Montage van een neerklapbaar neuswiel is een optie.

Carax dissel

Gratis Carax brochure

Ontvang de brochure met daarin alle kenmerken, specificaties en accessoires van de Carax.

Voor intensief gebruik

De Carax is een multitransporter voor de professional die ook de grote voertuigen wil vervoeren zoals bestelbussen en SUV’s. De Carax is leverbaar in de gewichtsklasse van 3000 of 3500 kg, tandem of tridem en een laadvloerafmeting van 440×207 cm of 540×207 cm. De stalen rijplaten met een lengte van 250 cm zijn opgeborgen in het chassis. Dit sterke chassis biedt een optimale vloerondersteuning aan de aluminium laadvloer. De Carax multitransporter is 100% houtvrij en daar heeft u jarenlang plezier van!

Doordachte design

Het doordachte design maakt de Carax zeer gebruiksvriendelijk. Het meest opvallend detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor- zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en oplooprem.

Carax accessoires

De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier en –steun. De lier kan zowel links als rechts gepositioneerd worden en is in lengte verstelbaar. Voor het veilig vastzetten van een voertuig op de Carax biedt Hulco een compleet systeem met wielstops en spanbanden. Wenst u nog meer rijcomfort, dan is het monteren van schokbrekers een optie. Vooral bij zeer intensief gebruik van de Carax is dit aan te bevelen.