Hulco, voor professionals die eisen stellen!

Kennis maken met Hulco Trailers

Hulco Trailers ontwikkelt aanhangwagens van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Dit vooruitstrevende bedrijf, gevestigd in Bad Bentheim Duitsland, startte in 2003 in de regio Tilburg (Noord-Brabant). Het groeide uit tot een sterke Europese speler. De typische Brabantse mentaliteit van ‘aanpakken’ en ‘no-nonsens’ is in Bad Bentheim geïntegreerd met de Duitse ‘Gründligkeit’. Dit blijkt een perfecte match.

Hulco stelt eisen

Hulco heeft een duidelijke missie: Het maken van de beste aanhangwagens voor professionals die eisen stellen. Ofwel, kwaliteit waarop ze iedere dag weer op kunnen vertrouwen!

Het grote verschil

Wat een Hulco anders maakt is zijn extreem sterke chassis. Hulco gaat complexiteit niet uit de weg en overtreffen de eisen van de professional. Dankzij een doordacht ontwerp en geautomatiseerde processen kan dat.

De kracht van Hulco

Overtuig uzelf van de kracht van Hulco. Kijk onder een Hulco en zie daar onze constructie voor optimale vloerondersteuning. Wij durven elke vergelijking aan. Bekijk ook de constructie van het ongekend sterke (vakwerk) chassis. Een constructie die u normaal gesproken alleen in de custom-bouw ziet maar wat bij Hulco de standaard is.

Hulco 3D-design

Alleen het beste...

Op de eigen Research and Development afdeling ontwikkelt Hulco zijn aanhangwagens. Hulco beschikt over een modern en uitgebreid machinepark van lasersnijders en lasrobots waardoor er uiterst nauwkeurig geproduceerd wordt. Tot in de kleinste details bedenkt Hulco zijn transportoplossingen inclusief de bijpassende accessoires.  Ze voldoen allemaal aan de strenge Hulco standaard. Meer…

Garantie

Het complete proces, van ontwikkeling tot en met productie en levering is gericht op kwaliteit. Zo kan Hulco een constant hoge kwaliteit garanderen. Een reden voor dealers en kopers om steeds voor dit merk te kiezen. Bekijk de Hulco aanhangwagens.

Hulco fabriek
Hulco Jobs

Vacatures

Hulco is een gezond groeiend bedrijf gevestigd in Bad Bentheim (Duitsland). Ben je op zoek naar een leuke baan? Bekijk hier de Hulco vacatures.

Gratis brochures

In de Hulco-brochures staat het complete modellenoverzicht met de kenmerken, specificaties en accessoires. Ontvang ook een Hulco-brochure.