Carax tridem multitransporters

Geschikt voor grote voertuigen

Aluminium laadvloer
Sterk chassis
Ideale oprijhoek
Hulco Carax Multitransporter tridemHulco Carax Multitransporter tridemHulco Carax Multitransporter tridemHulco Carax Multitransporter tridemHulco Carax Multitransporter tridemHulco Carax Multitransporter tridemCarax 3 440

Ideale oprij hoek

Lange voertuigen kunnen probleemloos op- en afrijden omdat de laadvloer aan de achterkant afloopt. Zo ontstaat er een lage oprijhoek.

Carax laadvloer aluminium

Aluminium laadvloer

De Carax beschikt over een aluminium laadvloer met veel grip die het maximale laadvermogen gemakkelijk aankan. Zowel aan de voor- als achterzijde is een rijplaatrail gemonteerd om de rijplaten vast te zetten. Dit maakt doorrijden mogelijk en kan het trekkende voertuig ook geladen worden zonder loskoppelen.

Stalen rijplaten

De Carax is standaard uitgerust met stalen rijplaten van 2,5 meter die opgeborgen zijn in de cassette onder de laadvloer. De stalen rijplaten geven maximale grip tijden het op- en afrijden.

Verlichting

Alle Carax modellen zijn uitgevoerd met heldere zij- en contourverlichting (LED). Dit maakt de Carax optimaal zichtbaar in het verkeer.

Carax extra’s

De Carrax is eenvoudig uit te breiden met een lier die in een linker of recht positie horizontaal of verticaal ingeschoven kan worden. Ook kunt u kiezen voor een kantelbaar neuswiel zodat u met een voertuig kunt doorrijden naar het trekkende voertuig.

Gratis Carax brochure

Ontvang de brochure met daarin alle kenmerken, specificaties en accessoires van de Carax.

Voor intensief gebruik

De Carax tridem is een multitransporter voor de professional die ook de grote voertuigen wil vervoeren zoals bestelbussen en SUV’s. De Carax tridem is leverbaar in de gewichtsklasse van 3500 kg en heeft een laadvloerafmeting van 440×207 cm of
540×207 cm. De stalen rijplaten met een lengte van 250 cm zijn opgeborgen in het chassis. Dit sterke chassis biedt een optimale vloerondersteuning aan de aluminium laadvloer. De Carax multitransporter is 100% houtvrij!

Doordachte design

Het doordachte design maakt de Carax tridem zeer gebruiksvriendelijk. Het meest opvallend detail van de Carax is de knik aan de achterzijde van de laadvloer. Zo kunnen ook langere voertuigen probleemloos op- en afrijden. Wielstops en spanbanden zijn eenvoudig te monteren door de speciaal hiervoor bestemde uitsparingen. De Carax is uitgevoerd met duidelijke voor- zij en achterverlichting en LED contourverlichting. Alle Carax modellen van Hulco zijn voorzien van A-kwaliteit assen, koppeling en
oplooprem.

Carax accessoires

De Carax is eenvoudig uit te breiden met een lier en –steun. De lier kan zowel links als rechts gepositioneerd worden en is in lengte verstelbaar. Voor het veilig vastzetten van een voertuig op de Carax biedt Hulco een compleet systeem met wielstops en spanbanden. Wenst u nog meer rijcomfort, dan is het monteren van schokbrekers een optie. Vooral bij zeer intensief gebruik van de Carax is dit aan te bevelen.