Medax tandem plateauwagens

Geschikt voor zeer intensief gebruik

Veel accessoires
Vakwerkchassis
Optimaal inzetbaar
Medax 2 plateauwagenMedax 2 plateauwagen met voorrekMedax 2 plateauwagen met voorrekMedax 2 3000 611x223 plateauwagenMedax-2 plateauwagenMedax 2 3000 611x223 plateauwagenMedax 2 3000 611x223 plateauwagenMedax 2 3000 611x223 plateauwagenslider-hulco-Medax-2as-geremd-huif

Vakwerkchassis

De Hulco Medax plateauwagen heeft een vakwerkchassis uit kokerprofielen die de laadvloer ondersteunt. Een vakwerkchassis is de meest robuuste chassisconstructie. De complexe constructie is met de hoogste precisie gemaakt door lasersnijders en robotlassers. Het heeft ook een laag eigen gewicht.

Vakwerkchassis Medax
Hulco Medax lange touwhaken

Lange touwhaken

Onder de Medax laadvloer bevinden zich de lange touwhaken voor het eenvoudig en goed vastzetten van de lading.

Achterklep ondersteuning

De Medax is uitgerust met een achterbordondersteuning. Schuif de uittrekkokers onder de achterklep uit zodat het achterbord hierop kan rusten, deze komt op gelijke hoogte met de laadvloer.

Hulco Medax uittrekkokers
Medax bindhaken op laadvloer

Bindhaken bij laadvloer

De Hulco Medax is voorzien van bindhaken op de rand van de laadvloer voor het veilig vastzetten van de lading.

Vlakke plateauwagen

U kunt de aluminium borden en rongen eenvoudig demonteren en de Medax als vlakke plateauwagen inzetten.

Medax tandemas
Medax huif

Medax met huif

De Medax tandem plateauwagen kan ook uitgevoerd worden met een huif in een hoogte van 180 of 210 cm. Deze populaire accessoire in uitgevoerd in de kleur antraciet, heeft een licht doorlatend dak, een stalen frame met aluminium liggers.

Gratis Medax-brochure

De Hulco Medax-brochure geeft een overzicht van alle kenmerken, accessoires en technische gegevens per model. Ontvang de gratis brochure.

Medax kan de uitdaging aan

Professionals in heel Europa vertrouwen elke dag weer op de kwaliteit van de Hulco Medax en gebruiken deze tot het uiterste. De laadvloer wordt optimaal ondersteunt door het vakwerkchassis uit kokerprofielen. De assen (tandem of tridem), wielen, oplooprem en neuswiel zijn van de beste kwaliteit. De ingebouwde spansluitingen, de borden die wegvallen onder het laadoppervlak en de vele bindmogelijkheden maken de Medax tot de beste keuze voor professionals. Er zijn maar liefst 24 modellen (335 cm tot 611 cm laadvloerlengte) met een totaal draagvermogen van 2600 t/m 3500 kg. Zo is er altijd een Medax die past bij uw transportbehoefte.

Medax accessoires

Met een ruime keuze aan Medax accessoires richt u de Medax plateauwagen in op uw wensen. U kunt kiezen uit; steunpoten, rijplaten, lier met liersteun, asschokbrekers, reservewiel met –steun, contourverlichting, huif of voorrek. De wanden en rongen van de Medax zijn eenvoudig te verwijderen, er ontstaat dan een volledig vlakke plateauwagen.

Duurzaam

Hulco gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen die veelal in eigen huis zijn bedacht en geproduceerd worden. De Medax is opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam (watervast) multiplex. Het Medax vakwerkchassis is robot gelast en daarna volbad thermisch gegalvaniseerd. De buiten- als binnenzijde van alle profielen zijn hierdoor voorzien van een zinklaag. Roestvorming is hierdoor onmogelijk. Informeer bij uw dealer.