Terrax tridem machinetransporters

Gemaakt voor extreem gebruik

Robuuste oprijklep
Sterk chassis met veel langsliggers
Zeer lage oprijhoek
Hulco Terrax-3Terrax-3 machinetransporter

Ideale oprijhoek

Dankzij de lage laadvloer van slechts 32 cm ontstaat er een geringe oprijhoek. De oprijklep is voorzien van gripprofiel en vaste steun voor stabiliteit.

Hulco Terrax extreem lage oprijhoek
Hulco Terrax bindogen

Bindogen

U zet alle machines en voertuigen snel en goed vast door middel van de ruime hoeveelheid bindogen aan de lange zijdes.

Laadvloer

Het extreem sterke chassis en laadvloerondersteuning maakt Hulco uniek. Zo heeft de Terrax tridem heeft een vloerondersteuning met veel langsliggers. Hierdoor is de aluminium laadvloer geschikt voor zeer intensief gebruik. De Terrax tridem kan het maximale laadvermogen gemakkelijk aan.

Hulco Terrax chassis
Hulco Terrax disselbak

Baksteun

De Hulco Terrax heeft een vaste baksteun op de dissel met 2 bindogen. Handig voor het transport van graafmachines of extra gereedschap.

Neuswiel

De Terrax is uitgevoerd met een automatisch neerklapbaar neuswiel.

Hulco Terrax neuswiel

Gratis Terrax-brochure

De Hulco Terrax-brochure geeft een overzicht van alle kenmerken, accessoires en technische gegevens per model. Ontvang ook de gratis brochure.

Hulco Terrax

De Terrax is een machinetransporter voor zeer intensief gebruik. Het ijzersterke stalen chassis is gelast en volbad gegalvaniseerd om roestvorming uit te sluiten. De brede oprijklep met steun en torsieveren laat zich goed bedienen. De aluminium laadvloer met antislipprofiel is onderhoudsvriendelijk.

Voor professionals die eisen stellen

Hulco bedenkt en produceert transportoplossingen voor de professionele markt waarbij topkwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. De Terrax machinetransporters zijn gebruiksvriendelijk en hebben een royale standaarduitrusting. De eigen designafdeling, innovaties en gerobotiseerde productie garanderen een hoge kwaliteit. De Hulco Terrax voldoet aan alle eisen die professionals stellen in deze zware klasse.

Tijd besparen

Hulco trailers heeft er alles aan gedaan om tijdbesparende transportoplossingen te maken voor professioneel gebruik. De duurzame Terrax bijvoorbeeld, een machinetransporter voor intensief gebruik die aan alle eisen kan voldoen die professionals stellen. Denk hierbij aan; ijzersterk roestvrij chassis, goede wendbaarheid, lage laadvloer, brede oprijklep, tandem of tridem, baksteun en volop bindmogelijkheden. Informeer bij de Hulco-dealer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen.