Terrax tandem machinetransporters

Gemaakt voor zeer intensief gebruik

Sterk chassis met veel langsliggers
Robuuste oprijklep
Zeer lage oprijhoek
Hulco Terrax-2Hulco Terrax-2Hulco Terrax-2Hulco Terrax-2 met loofrekken

Laadvloer

Het Hulco merk staat bekend om zijn extreem sterk chassis en laadvloerondersteuning. Zo heeft de Terrax tandem heeft een vloerondersteuning met veel langsliggers. Hierdoor is de aluminium laadvloer geschikt voor zeer intensief gebruik. De Terrax tandem kan het maximale laadvermogen gemakkelijk aan.

Terrax Laadvloer ondersteuning
Hulco Terrax bindmogelijkheden

Bindmogelijkheden

Doordat de Terrax beschikt over een ruime hoeveelheid bindmogelijkheden zijn alle voertuigen zijn goed vast te zetten.

Ideale oprijhoek

Dankzij de lage laadvloer met geringe oprijhoek en brede oprijklep kunnen machines probleemloos oprijden.

Terrax oprijklep
Hulco Terrax steunbak

Baksteun

Alle Terrax machinetransporters zijn uitgevoerd met een vaste baksteun op de dissel.

Neuswiel

Het automatisch neerklapbaar neuswiel is handig in gebruik.

Hulco Terrax neuswiel
Hulco machinetransport

Op transport

Allerlei machines, van schaarlift tot wals, kunnen veilig over de weg met de Hulco-Terrax.

Gratis Terrax-brochure

Ontvang de brochure met daarin alle kenmerken, specificaties en accessoires van de Terrax-Basic en Terrax.

Terrax

De Hulco Terrax in de gewichtsklasse van 3000 tot 3500 kg. is leverbaar met 2- of 3 assen. De Terrax is een machinetransporter voor zeer intensief gebruik. Het ijzersterke stalen chassis is robotgelast en volbad gegalvaniseerd om roestvorming uit te sluiten. De brede oprijklep met steun en torsieveren laat zich goed bedienen. De aluminium laadvloer met antislipprofiel is onderhoudsvriendelijk. De vrije dissellengte van 145 cm zorgt voor veel wendbaarheid.

Strenge eisen

Hulco bedenkt en produceert transportoplossingen voor de professionele markt waarbij topkwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. De Terrax machinetransporters zijn gebruiksvriendelijk en hebben een royale standaarduitrusting. De eigen designafdeling, innovaties en gerobotiseerde productie garanderen een hoge kwaliteit. De Hulco Terrax voldoet aan alle eisen die professionals stellen in deze zware klasse. Hulco Terrax, voor professionals die eisen stellen.

Bespaar ook tijd

Hulco trailers heeft er alles aan gedaan om tijdbesparende transportoplossingen te maken voor professioneel gebruik. De duurzame Terrax bijvoorbeeld, een machinetransporter voor intensief gebruik die aan alle eisen voldoet. Denk hierbij aan een ijzersterk roestvrij chassis, wendbaarheid, lage laadvloer, brede oprijklep, tandem of tridem, een baksteun en volop bindmogelijkheden. Informeer bij de Hulco-dealer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen.