De ijzersterke aanhangwagens van Hulco

Hulco Trailers produceert professionele aanhangwagens voor het transport van; bulkgoederen, vaste goederen, bouwmaterialen, voertuigen of machines. Er is een ruime keuze aan modellen en accessoires. De Hulco aanhangwagens voldoen aan de strengste eisen en zijn voorzien van een extreem sterk chassis en complete uitrusting.

✓ Zeer compleet uitgerust
✓ Robuust
✓ Onderhoudsvriendelijk

Professionele aanhangwagens

Hulco ontwikkelt aanhangwagens voor de professionele markt waarbij topkwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Hulco weet als geen ander wat een professionele gebruiker eist van zijn aanhangwagen. Daarom zijn alle multitransporters, plateauwagens en machinetransporters extreem sterk,  gebruiksvriendelijk, veilig, en voorzien met een royale standaarduitrusting. Hulco Trailer; voor professionals die eisen stellen.

Hulco accessoires

De Hulco accessoires zijn vlot te monteren. Hulco heeft tijdens het design al rekening gehouden met alle accessoires. Zo zijn gaten reeds voorzien waardoor boren onnodig is. Een plateauwagen transformeert u naar een dichte aanhangwagen door montage van een Hulco huif. Met loofrekken, lier, voorrek, wielstops, koppelingverhoger of rijplaten kunt u uw Hulco naar gebruik samenstellen. Nog meer comfort tijdens het laden of lossen ontstaat door montage van steunpoten. Maak gebruik van de bindogen om de lading veilig vast te zetten.

Een Hulco kopen

Een Hulco aanhangwagen koopt u bij de Hulco-dealer. Hulco beschikt over een netwerk van gekwalificeerde aanhangwagendealers door heel Europa. Maak uw specifieke wensen kenbaar en wij bezorgen de beste match. Heeft u vragen? Of wenst u documentatie te ontvangen? Hulco Trailers staat voor u klaar.