Hulco aanhangwagens met as-schokbrekers

Bent u op zoek naar schokbrekers voor uw Hulco aanhangwagen? Hulco heeft een as-schokbrekersets van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Tijdens de fabricage van de Hulco aanhangwagen is al rekening gehouden met de as-schokbrekers zodat boren niet nodig is.

Meer rij-en remstabiliteit
Voorkomt trillen op oneffen wegdek
Beter bodemcontact

Hulco as-schokbrekers

Hulco monteert A-kwaliteit torsie assen met rubber vering onder al haar aanhangwagenmodellen. Soms is er behoefte aan nog meer rijcomfort en worden er as-schokbrekers gemonteerd. Let op: dit verhoogt het laadvermogen niet!

We raden as-schokbrekers aan als u als u vaak op onverharde wegen rijdt of de Hulco aanhangwagen zeer intensief inzet en maximaal belast. Na het monteren van een as-schokbrekers reageert de aanhangwagen nog beter en voelt stabieler aan. Al onze as-schokbrekers voldoen aan hoge eisen en zijn geschikt voor Tempo 100 ontheffing in Duitsland. Met deze ontheffing mag u met uw aanhangwagen combinatie 100 km/u rijden ipv. 80 km/u.

De voordelen

  • Meer rij-en remstabiliteit.
  • Optimale demping en wegligging.
  • Voorkomt trillen op slecht wegdek.
  • Montage zonder boren.
  • Geschikt voor Tempo 100 ontheffing.
  • Inclusief bevestigingsmateriaal.
Hulco as-schokbrekers

As-schokbrekers kopen en laten monteren

De As-schokbrekers koopt u bij een Hulco dealer (1 set per as). De Hulco schokbreker set is inclusief bevestigingsmateriaal en kan gemonteerd worden zonder boren. Belangrijk: we adviseren u dringend de as-schokbreker bij uw Hulco-dealer te laten monteren en controleren vanwege veiligheid en garantie.