Hulco aanhangwagens met oprijplaten

Bent u op zoek naar een aanhangwagen met rijplaten? Hulco heeft stalen en aluminium oprijplaten die geschikt zijn voor de Carax en Medax modellen. De oprijplaten zijn ontwikkeld in samenwerking met de Anssems-groep.

Staal of aluminium
Veilig en comfortabel
Goed hanteerbaar

Maak uw aanhangwagen multifunctioneel met oprijplaten

Als u rollend materieel zoals een auto, motor of kleine graafmachine gaat transporteren dan moet u een hoogteverschil overbruggen. Met de oprijplaten van Hulco kunt u dit veilig en comfortabel doen. De Hulco Carax is standaard uitgerust met stalen oprijplaten in de cassette houder. De Medax plateauwagens kunnen uitgerust worden met cassette en oprijplaten in staal of aluminium. De Terrax machinetransporters hebben standaard een stalen oprijklep met torsieveren.

Stalen rijplaten

De stalen rijplaten van Hulco zijn robuust en hebben een gripprofiel die zorgt voor maximaal contact, zelfs bij hevige regen. Deze stalen rijplaten behoren tot de standaarduitrusting van de Carax multitransporters. De rijplaten zijn opgeborgen in de opbergcassette onder de laadvloer. Kies stalen oprijplaten als u deze vaak gebruikt onder alle weersomstandigheden.

Aluminium rijplaten

Aluminium rijplaten zijn licht in gewicht, goed hanteerbaar en passen in de opbergcassette. Deze oprijplaten beschikken over een gripprofiel en haken vast in de ‘rijplaatgoot’ aan de uiteinden van de laadvloer. Gebruikt u de oprijplaten minder vaak in combinatie met een Medax plateauwagen of bent u op zoek naar lichtgewicht oprijplaten dan zijn de aluminium rijplaten van Hulco een goede keuze.

De voordelen

  • Maakt de aanhangwagen breed inzetbaar.
  • Veilig en comfortabel.
  • Ook geschikt voor rupsvoertuigen.
  • Onderhoudsvrij.
  • Goed hanteerbaar.
  • Gemaakt in eigen fabriek.
Hulco oprijplaten

Stalen of aluminium oprijplaten kopen

Een Hulco dealer kan u helpen bij de keuze en aankoop van de Hulco stalen of aluminium oprijplaten. Een veel gekozen accessoire in combinatie met oprijplaten zijn steunpoten.