TERRAX-Basic tandem machinetransporters

Een sterk ontwerp

Lage oprijhoek
Sterke stalen oprijklep
Optimale vloerondersteuning

Neerklapbaar neuswiel

Steunwiel met hoge capaciteit is automatisch inklapbaar en heeft een zwengel bediening. Met dit type neuswiel bespaard u tijd bij het aan- en afkoppelen van de Terrax-basic.

Hulco Terrax neuswiel
Hulco Terrax klepsteun

Vaste achterklepsteun

Dankzij de vaste steun op achterklep zijn er geen extra steunpoten nodig tijdens het op- en afrijden.

Vaste bindogen

De Hulco Terrax-basic tandemas is voorzien van 4 vaste bindogen aan de lange zijde voor het vastzetten van een graafmachine, voertuig of lading.

Hulco Terrax-Basic bindogen
Hulco Terrax achterverlichting

Verlichting

De achter verlichting van de Terrax-basic is geïntegreerd in het chassis om schade te voorkomen.

Lange dissel

De Hulco Terrax-basic tandemas is wendbaar dankzij de lange vrije dissellengte van 145 cm.

Hulco Terrax-Basic lange dissel

Gratis Terrax-Basic brochure

De Hulco Terrax-basic brochure geeft een overzicht van alle kenmerken, accessoires en technische gegevens per model. Ontvang ook de gratis brochure.

Doordacht design

De Terrax-Basic tandemas van Hulco is een machinetransporter met een uitgekiend ontwerp in de gewichtsklasse 2600 kg. Het sterke volbad verzinkte chassis met houten laadvloer zorgen voor optimale ondersteuning. Door het lage ledig gewicht blijft er veel laadvermogen over. De sterke oprijklep van 100 cm hoog loopt over de gehele vloerbreedte. De Terrax-basic laadvloer heeft een hoogte van slechts 32 cm. Op -en afrijden van tuinmachines, parkmachines, All-Terrain Vehicle of Quad, lichte kranen en shovels is geen probleem. De Terrax-Basic is ook verkrijgbaar als enkelasser.

Voor professionals

Sinds 2003 ontwikkelt Hulco aanhangwagens voor de professionele markt waarbij topkwaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. De Terrax-basic’s zijn zeer gebruiksvriendelijk door de royale standaarduitrusting. De eigen ontwikkeling, innovatie en gerobotiseerde productie garanderen de constant hoge kwaliteit. De Hulco Terrax-basic voldoet aan alle eisen die professionals stellen in deze klasse. De Hulco Terrax is voor professionals die eisen stellen.

Lange levensduur

Hulco heeft in Europa een naam opgebouwd als het gaat om duurzame aanhangwagens voor de professionele markt. Het volledige productieproces wordt in huis gedaan. De verlichting, assen, koppeling en oplooprem zijn van de beste kwaliteit. Hierdoor beleeft u jarenlang plezier aan deze duurzame en onderhoudsvriendelijke machinetransporter! Elke dag weer vertrouwen professionals op de kwaliteit die Hulco biedt. Informeer bij de Hulco-dealer naar de mogelijkheden en de aantrekkelijke prijzen van de Terrax-basic machinetransporter.