Medax plateauwagens - tridem

Geschikt voor zeer intensief gebruik

Vakwerkchassis
Optimaal inzetbaar
Veel accessoires leverbaar
Medax 3 plateauwagenMedax 3 plateauwagenMedax 3 3000 611x223 plateauwagen

Achterklep steun

Elke Medax is uitgerust met een achterbordondersteuning. Schuif de uittrekkokers onder de achterklep uit zodat het achterbord hierop kan rusten, deze komt op gelijke hoogte met de laadvloer.

Hulco Medax uittrekkokers
Hulco Medax lange touwhaken

Lange touwhaken

Onder de laadvloer bevinden zich de lange touwhaken voor het vastzetten van de lading.

Vakwerkchassis

De Hulco Medax heeft een vakwerkchassis uit kokerprofielen die de laadvloer ondersteunt. Een vakwerkchassis is de meest robuuste chassisconstructie. De complexe constructie is met de hoogste precisie gemaakt door lasersnijders en robotlassers. Het vakwerkchassis kan maximaal belast worden en is gemaakt voor zeer intensief gebruik.

Hulco Medax vakwerk chassis
Medax bindhaken op laadvloer

Bindhaken bij laadvloer

De Hulco Medax is voorzien van bindhaken op de rand van de laadvloer voor het veilig vastzetten van de lading.

Medax zijwanden

De Medax zijwanden draaien volledig weg onder de laadvloer. De zijborden van Medax met een laadvloerlengte van meer dan 5 meter is uit twee delen.

Hulco Medax tridem met dubbele zijwanden

Gratis Medax-brochure

De Hulco Medax-brochure geeft een overzicht van alle kenmerken, accessoires en technische gegevens per model. Ontvang de gratis brochure.

De MEDAX kan alle uitdagingen aan

Professionals in heel Europa vertrouwen elke dag weer op de kwaliteit van de Hulco Medax en gebruiken deze tot het uiterste. De laadvloer wordt optimaal ondersteund door het vakwerkchassis uit kokerprofielen. De assen (tandem of tridem), wielen, oplooprem en neuswiel zijn van de beste kwaliteit. De ingebouwde spansluitingen, de borden die wegvallen onder het laadoppervlak en de vele bindmogelijkheden maken de Medax tot de beste keuze voor professionals. Er zijn maar liefst 24 modellen (335 cm tot 611 cm laadvloerlengte) met een totaal draagvermogen van 2600 t/m 3500 kg. Zo is er altijd een Medax die past bij uw transportbehoefte.

MEDAX accessoires

Met een ruime keuze aan Medax accessoires richt u de Medax plateauwagen in op uw wensen. U kunt kiezen uit; steunpoten, rijplaten met opbergcassette, lier met liersteun, as-schokbrekers, reservewiel met –steun, contourverlichting, huif of voorrek. De borden en rongen van de Medax zijn eenvoudig te verwijderen. Er ontstaat dan een volledig vlakke plateauwagen.

Duurzaam

Hulco gebruikt uitsluitend A-kwaliteit onderdelen die veelal in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd worden. De Medax is opgebouwd uit staal, aluminium en duurzaam (watervast) multiplex. Het Medax vakwerkchassis is robotgelast uit stalen kokerprofielen en is volbad gegalvaniseerd. Roestvorming is hierdoor verleden tijd.